Ново в сайта :

Тайната / The secret (2006)

Публикувано от GPenev на 1/13/2013
Тайната / The secret (2006)Държава:  Австралия, САЩ
Година: 2006
Жанр: Документален

Рейтинг:
Тайната (2013) - Оценен от Георги Пенев
на . Рейтинг: 3.5

"Тайната" е пълнометражен филм, който представя Голямата тайна на Вселената. Тя се е предавала от уста на уста през годините и е просъществувала през вековете. Това е тайната за всичко - тайната на неограниченото щастие, здраве, пари, отношения, любов, младост – всичко, което някога сте искали. Всичката информация от която ще имате нужда, за да разберете и живеете с Тайната. Водещите учени, писатели и философи ще ви разкрият Тайната, която е променила напълно живота на всеки, който я е разбрал - Платон, Нютон, Карнеги, Бетовен, Шекспир, Айнщайн.

Toзи филм ви показва, стъпка по стъпка, как да промените живота си към по-добро. С помощта на един прост закон -- Законът за привличането. Нямам в предвид земното привличане. А законът, изразен по нашенски "Каквото повикало, такова се обадило".


Мнозинството хора си мислят, че мисълта е нещо лично, започва и свършва в тях. Голяма грешка! Като част от общия човешки организъм ("колективното несъзнателно" на Карл Юнг) нашите мисли и чувства се разнасят като вълни във всеки човек. И като магнит привличат събития, хора, ситуации към нас.


Във филма са изложени разбираемо и просто тези закони за привличане и как да ги използваме за нас и за доброто на човечеството.Филмът е гледан пъти
 

Харесай Документални Бг във Фейсбук